PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Personages

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Hope
Admin
avatar

Aantal berichten : 286
Registratiedatum : 21-02-10
Leeftijd : 30
Woonplaats : Hasselt, Belgie

BerichtOnderwerp: Personages   wo maa 03, 2010 5:46 pm

Plaats hier je personages voor de rpg: Firmitas; school der mutanten


Edit door Suki:

WAARSCHUWING: Er zijn nu 11 leerlingen en eigenlijk mogen er maar 10 in één klas.

Dus vanaf nu; een oudere leerling aanmaken.


Laatst aangepast door Hope op do maa 04, 2010 12:35 am; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://mysticarpg.actieforum.com
Suki
Spelleider
avatar

Aantal berichten : 213
Registratiedatum : 22-02-10
Leeftijd : 26
Woonplaats : Texel, Nederland

BerichtOnderwerp: Re: Personages   wo maa 03, 2010 6:22 pm

Personage 1:
Naam:
Leelie Ween
Mens/wezen:
Mutant.
Leeftijd:
Zeventien jaar.
Geslacht:
Vrouwelijk.
Uiterlijk:
Leelie heeft lichtblond, stijl, maar springerig haar. Haar gezicht is smal en haar ogen schitteren bijna altijd. Ze heeft donkerblauwe ogen en weinig make-up op. Ze is een echte beauty.

Haar kleding is altijd vrolijk en ze heeft vaak wel iets van regenboog aan. Ze is smal. Aan haar voeten zitten altijd afgetrapte gympen.
Karakter:
Leelie is een springerig meisje. Ze denkt altijd positief en heeft heel veel energie. Beter gezegd, ze is enorm hyper, tegen het irritante aan. Leelie is onhandig en (glim)lacht veel, ze heeft vaak blosjes van vrolijk zijn en ze houdt van zingen en tekenen. Leelie's aandacht dwaalt wel eens af en ze neemt altijd drukte mee.
Extra informatie (achtergrond, haatfactoren etc.):
Leelie haar ouders zijn overleden in een auto ongeluk, toen ze nog heel klein was. Ze is opgegroeid bij een pleeggezin en wist dus niet dat ze een mutant kon zijn, want haar ouders of in ieder geval één van haar ouders was een mutant.
Signature (Ja, Nee of Komt nog):
Ja.Verkleind:


Personage 2:
Dit is een personage die wat later in de RPG binnenkomt.
Naam:
Jason Aquan (Aqua=water in Latijn)
Mens/wezen:
Mutant.
Leeftijd:
Negentien jaar.
Geslacht:
Mannelijk.
Uiterlijk:
Jason heeft gelijke gelaatstrekken en bruine diepzinnige ogen. Hij heeft een sterke kaak en zijn pony hangt over zijn gezicht heen. Zijn lichaam is sterk en gespierd zonder er té mannelijk eruit te zien, doch is hij erg aantrekkelijk. Jason draagt voornamelijk spijkerbroeken en met een blouse erop. Zijn gympen zijn altijd smetteloos wit. Zijn lacht is charmant en mooi.
Karakter:
Jason is rustig en kalm, zoals zijn kracht; water beheersen. Hij houdt van diepzinnige tekeningen, mysterieuze tekeningen en communiceert weinig, waardoor hij arrogant over kan komen. Als Jason luistert, geeft hij je zijn volledige aandacht, wat je ook zegt. Jason is een goede luisteraar, maar een slechte prater. Hij uit zijn emoties in zijn tekeningen en in zijn piano.
Extra informatie (achtergrond, haatfactoren etc.):
Zijn moeder is ook een mutant, maar kan vuur maken. Zij zijn dus echt als vuur en water. Jason heeft zijn eerste jaar op Firmitas al voltooid, met moeite weliswaar. Als hij een pestkop bijna heeft verdronken, heeft hij een pauze genomen (gedwongen weliswaar). Nu is hij weer terug en wéér in zijn eerste jaar.
Signature (Ja, Nee of Komt nog):
Ja.Verkleind:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hope
Admin
avatar

Aantal berichten : 286
Registratiedatum : 21-02-10
Leeftijd : 30
Woonplaats : Hasselt, Belgie

BerichtOnderwerp: Re: Personages   wo maa 03, 2010 11:35 pmNaam: Winter
Geboorte naam: Melissa Verlinden
Ras: Mutant
Geslacht: vrouw
Leeftijd: 16 jaar

Lengte: 1,61
Lichaamsbouw: Klein van gestalte en lenig
Kleur haar: Wit
Kleur ogen: Grijs
Kleding: Altijd in wit gehuld

Status:
Partner: -
Familie: -

Karakter: Winter is een meisje dat altijd de gezelligheid opzoekt en iedereen probeert op te vrolijken. Ze is speels en heeft een ondeugende trek, waardoor ze altijd, gewild of ongewild, in de problemen komt.

Achtergrond: Winter heeft haar krachten altijd proberen te onderdrukken, ook al is haar moeder ook een mutant. De kleinigheid aan kracht die ze bezat, had ze onder controle tot het moment dat haar krachten zich in een snel tempo ontwikkelden. Hierdoor werd ze een gevaar voor haar omgeving en zichzelf. Haar moeder - oud-studente van Firmitas- heeft daarom contact opgenomen met het schoolhoofd Livindius en haar dochter naar Firmitas gestuurd zodat ze haar krachten onder controle kan krijgen.


Opmerkelijkheden: Winter kan water manipuleren en bevriezen met een enkele vingeraanraking. Ook kan ze sneeuwstormen en hagelbuien creëren door de vochtigheid in de lucht. Ze krijgt het gepresteerd om het in hartje zomer te laten sneeuwen en haar lichaamstemperatuur zit altijd rond de -5 a 10 °C.
Hierdoor mijdt ze zoveel mogelijk menselijk contact, aangezien ze haar krachten niet onder controle heeft. (Normaal gezien zou ze een normale lichaamstemperatuur moeten hebben van 37 °C)
Het gevaarlijke aan haar krachten is dan ook dat ze dus mensen tot een ijslolly kan maken, aangezien het menselijk lichaam bestaat voor 55% tot 75% uit water. Een simpele aanraking is genoeg, daarom blijft ze altijd op een kleine afstand van iedereen.
(Dit probleem is uiteraard verholpen wanneer ze haar krachten onder controle heeft)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://mysticarpg.actieforum.com
Becca.
Beginner
avatar

Aantal berichten : 51
Registratiedatum : 22-02-10

BerichtOnderwerp: Re: Personages   za maa 06, 2010 7:50 pm

Naam: Kamenný Akmuo (Wat beide 'steen' betekent, in het Slovaaks en Litouws)
Mens/wezen: Mens met kracht
Leeftijd: 16
Geslacht: vrouw
Uiterlijk: Donkerbruin, stijl haar wat langs haar gezicht valt of naar achter geknoopt is. Verder middelmatige lengte en lichte ogen waar ze altijd glittering omheen aanbrengt. Spierwitte huid. Door haar verschijning ziet ze er vaak een beetje apart uit, ook qua kleding, maar desondanks is het een meisje dat graag aardig gevonden wil worden.
Kracht: Rotsvervormer. Oftewel: ze kan stenen vervormen. Dit kunnen stenen voorwerpen zijn die ze ergens anders in verandert, maar ook een muur waarin ze een gat kan maken of dichten. Dit kan echter alleen met steen, als er andere stoffen in zitten als metaal lukt dat niet mee te vervormen. Op dingen die ze aangeraakt heeft blijft altijd een klein beetje gruis achter, maar dat valt alleen op als je er op let.
Achtergrond: Op haar 13e begon ze achter haar krachten te komen. Sindsdien gebruikte ze het als ze bijvoorbeeld haast had of haar broer, die het als enige accepteerde in haar omgeving, wilde verassen door opeens door een gat in de muur een kamer in te komen. Verder probeerde ze het eerst altijd te verbergen en moet er nu nog een beetje aan wennen dat ze het nu openlijk mag gebruiken. Het kost haar nog wel veel energie om een groot stuk steen te vervormen. Haar ouders vonden het maar al te fijn dat ze intern in de school ging, want ze vonden het maar eng. Ze mist haar broer nog veel ('s ochtends het meest, dan heeft ze ochtendhumeur). Heeft zich eens enstig bezeerd toen ze staal probeerde te vervormen. Daarom is ze daar nu bang voor.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lisora
Gigant
avatar

Aantal berichten : 863
Registratiedatum : 22-02-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Luana

BerichtOnderwerp: Re: Personages   za maa 06, 2010 8:07 pm


Naam: Shicara Asakara
Ras: Mutant
Geslacht: meisje
Leeftijd: 16

Lengte: 1.70
Lichaamsbouw: lang en lenig
Kleur haar: roze
Kleur ogen: rood/roze
Kleding: ze draagt meestal een jukje en heeft haar haar vaak ook opgebonden in een staart. verder draagt ze eigenlijk alleen maar hele simpele schoenen.

Status:
Partner: -
Familie:

Karakter: Ze is een vrolijk meisje, ze is erg betrouwbaar en behulpzaam en heeft een hart van goud. je kan altijd op haar bouwen en er valt altijd wel wat te beleven in haar buurt.
Achtergrond: ze is heel normaal opgegroeit, normale ouders, normaal huis, normaal leven enzovoort. tot ze op een dag met een groepje vrienden naar het bos ging en alle bomen en planten zich bewogen achter haar aan. haar vrienden verklaarden haar voor gevaarlijk en gek op één na. zij was ook een mutant en heeft haar naar firmitas gebracht. maar vlak voor ze aankwamen werd ze gegrepen Shicara wou haar helpen maar haar vriendin wist dat ze dan beiden gepakt werden. daarom besloot ze haar geheugen te wissen aangezien haar gave met herrineringen te maken had. Shicara kwam veilig aan bij firmitas maar herrinderd zich haar vriendin niet meer. in haar beleving is ze alleen gekomen.

Opmerkelijkheden: haar haar dat nu roze is was vroeger bruin. net als haar ogen die vroeger roodbruin waren. ze zijn veranderd nadat haar gave zich begon te openbaren. de gave die er voor zorgt dat ze de natuur naar haar hand kan zetten, beperkt tot de flora dan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frost
Beginner
avatar

Aantal berichten : 25
Registratiedatum : 03-03-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : Weert

BerichtOnderwerp: Re: Personages   za maa 06, 2010 9:10 pm

Naam: Tina Artidique
Ras: Mutant
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 17

Lengte: 1.70
Lichaamsbouw: erg dun
Kleur haar: Platinablond afwisselend met lichtrode lokken (lang haar met laagjes)
Kleur ogen: Goudgeel
Kleding: Draagt meestal felle jurken met moderne motieven. Heeft normale schoenen aan.

Status: -
Partner: -
Familie: alleen haar moeder, haar vader is vermist.

Karakter: Ze is een erg stil persoon, luistert graag naar wat anderen te zeggen hebben, maar praat zelf niet veel. Is erg nieuwsgierig en meestal goedgehumeurd.
Achtergrond: Heeft altijd een normaal leven geleden, tot haar 14e, haar vader ging op een avond nar de plaatselijke bar, maar kwam nooit meer terug. Ze had alleen nog haar moeder, die niet wist hoe ze met haar verdriet om moest gaan. Toen ze uit woede per ongeluk voorwerpen verbrande, besloot haar moeder te vertellen dat ze een mutant is. Jaren later besloot haar moeder haar naar Firmitas te sturen.

Opmerkelijkheden: Haar kracht is vuur. Ze probeert door stil te zijn en op de achtergrond te blijven niet op te vallen, zodat mensen haar niet boos kunnen maken. Ze is namelijk bang dat ze iemand ernstig zou verwonden. Dat komt omdat ze ooit een man zijn arm verbrand had omdat hij haar moeder beledigde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lisora
Gigant
avatar

Aantal berichten : 863
Registratiedatum : 22-02-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Luana

BerichtOnderwerp: Re: Personages   za maa 06, 2010 10:15 pm


Naam: Katashi Nakano
Ras: mutant
Geslacht: Man
Leeftijd: 20

Lengte: 1.84
Lichaamsbouw: licht gespierd, lang en lenig
Kleur haar: Zwart
Kleur ogen: felblauw
Kleding: een simpele spijkerbroek en meestal een losse broek met gypies.

Status: gesetteld in firmitas
Partner: geen sprake van.
Familie: liever niet.

Karakter: Hij houd zich wat afzijdig en vertrouwt niet snel iemand. Hij is niet bepaald spontaan en is liever alleen, het is moeilijk om tot hem door te dringen en hij heeft totaal geen open karakter als je hem niet goed kent. als je eenmaal tot hem bent doorgedrongen komt hij wat losser en gaat hij als je een trouwe vriend bent voor je door het vuur. maar voor dat gebeurt, heb je meestal een lange weg te gaan.
Achtergrond: Zijn vader deed experimenten op mutanten, athans zijn stiefvader. zijn echte ouders heeft hij nooit gekent. maar afijn om terug te komen op zijn stiefvader. zijn stiefmoeder was door de obsessie van zijn stiefvader dus uit huis gevlucht met de jongste dochter. haar eigen kind. Hij bleef dus bij zijn stiefvader achter en toen bleek dat hij een mutant was moest hij zijn gave vanaf het begin onder controle houden. dat lukte een aantal jaar tot hij in een ruzie de controle verloor en daardoor ook bijna zijn vrijheid. hij ontkwam aan zijn vader en vluchte. een paar jaar heeft hij alleen rondgezwerft tot Firmitas hem had gevonden. daar is hij nu nogsteeds.

Opmerkelijkheden: Zijn gave is het besturen van lucht. hierdoor kan hij zichzelf in zekere zin ook laten vliegen door de dichtheid van de lucht te veranderen. maar meestal gebruikt hij zijn gave voor grote winden te veroorzaken waar hij dan ook erg goed in is geworden. verder heeft hij ook vaak gehad dat iemand hem leuk vond, maar tot nu toe heeft hij nog nooit gereageert op iemand liefdesverklaring. hij is daardoor verklaard als ongrijpbaar en hellaas voor hem werdt hij daardoor echt gewild bij een grote groep.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alina
Gigant
avatar

Aantal berichten : 987
Registratiedatum : 23-02-10
Leeftijd : 28
Woonplaats : Halsteren, Nederland

BerichtOnderwerp: Re: Personages   di maa 09, 2010 2:52 pm


Naam:Icaros Daedalou
Ras:Mutant met half menselijke oorsprong
Geslacht:mannelijk
Leeftijd:21

Lengte:1,90 lang, schouderbreedte: 3,80 breed met gespreidde vleugels en 53 cm met de vleugels naar achter gevouwen.
Lichaamsbouw:lang, slank, licht gespierd
Kleur haar:donkerbruin en krullend/golvend afhankelijk van de lengte. momenteel heeft hij golvend haar tot net over zijn schouders.
Kleur huid: olijfbruin
Kleur ogen:felblauw
Kleding:wit en basic, hoewel hij blauw ook graag draagt.

Status: eenzaam
Partner: niet meer
Familie: geen

Karakter:Icaros is meestal nogal stil en teruggetrokken. Hij mengt zich niet graag in groepen en ontloopt mensen. Mutanten kan hij nog verdragen, omdat hij hen ziet als lotgenoten. Voor Icaros is mutatie een vloek en geen zegen.Mede omdat het zijn vriendin het leven kostte.

Achtergrond: Icaros werd op zijn vijfde uit een weeshuis in Rethymnon, Kreta, gehaald. Een organisatie van Griekse wetenschappers voerde expirimentele operaties op hem uit en bewerkte zijn lichaam zodanig dat hij de witte vleugels, afgenomen van een door genetische manipulatie reusachtig geworden zwaan, niet af zou stoten. Het merg is uit zijn botten gehaald om hem extra licht te maken en hem in staat te stellen te vliegen. Door het gebrek aan beenmerg kampt hij met een tekort aan witte bloedcellen en antistoffen, waardoor Icaros zonder zijn medicijnen nog geen twee dagen zou overleven. Firmitas heeft zich over hem ontfermd omdat Icaros een zeer intelligente jongen is en zijn lichaam optimaal weet te benutten. Hij is zeer sterk en gedisciplineerd en heeft op firmitas de functie van leerlingbegeleider gekregen in een van de klassen.


Opmerkelijkheden:Witte vleugels stellen hem in staat tot vliegen, maar zonlicht reageert eveneens vreemd op hem. Icaros gaat ervan uit dat de medicijnen die hij gebruikt de oorzaak zijn van het gloeien zodra hij in fel zonlicht is geweest.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.verhalensite.com/index.php?s=us&ss=r&id=5304
Idol
Snuffelaar
avatar

Aantal berichten : 21
Registratiedatum : 22-02-10
Leeftijd : 26

BerichtOnderwerp: Re: Personages   wo maa 10, 2010 8:17 pm


Naam: Jiro Kazehaya
Ras: Mutant
Geslacht: M
Leeftijd: 17

Lengte: 1.78
Lichaamsbouw: Licht gespierd, normale lengte, elegant.
Kleur haar: Blond
Kleur ogen: goud geel
Kleding: simpele kleren, losse blouse enzovoort.

Status: verkenning
Partner: Nog niet
Familie: vader, moeder, broer (Tamasine), zus (Toshia), hond. zijn broer en zus zitten ook op firmitas en de rest is bij hem thuis.

Karakter: Net als zijn oudere broer en zus is hij erg behulpzaam. hij help anderen graag uit de problemen en heeft een open karakter. hij is over het algemeen ook deels door zijn gave nogal druk, maar dat hinderd hem niet.
Achtergrond: Hij is opgegroeit in een gezin waarbij zijn oudere broer en zussen ook mutanten waren. zijn ouders waren er dus al ervaren mee en hij werd zo heel makkelijk voorbereid op firmitas. Zijn oudere broer en zus die overigens een tweeling zijn, Zitten nog altijd op school en helpen mee als leerlingen begeleiders.

Opmerkelijkheden: Hij kan levenloze voorwerpen opladen met potentiële energie, waardoor ze explosief worden. Vooral kenmerkend voor hem zijn zijn speelkaarten ,die hij geladen met energie als projectielen naar een vijand gooit. hij heeft de gave mensen via zijn charisma te hypnotiseren. Dit heeft echter minder effect op mensen die op de hoogte zijn van zijn gave. Ook kan hij via de potentiële energie in zijn lichaam psychische aanvallen weerstaan. hij draagt vaak een Bo staf bij zich en is zeer ervaren in het vechten hiermee. Als bijeffect van zijn mutatie is zijn lichaam erop gemaakt om voortdurend in beweging te zijn, waardoor hij zeer acrobatisch is. (met dank aan wikipedia en een bestaand personage uit x-men x3)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Suki
Spelleider
avatar

Aantal berichten : 213
Registratiedatum : 22-02-10
Leeftijd : 26
Woonplaats : Texel, Nederland

BerichtOnderwerp: Re: Personages   do maa 11, 2010 7:00 pm

Naam: Micus Hostis (beiden betekend vijand.)
Ras: Mutant
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: Twintig

Lengte: 1.85
Lichaamsbouw: Slank, gespierd, maar niet té gespierd.
Kleur haar: Donkerblond.
Kleur ogen: Hemelsblauw.
Kleding: Mannelijk, stoer.

Status: Rekruterend.
Partner: -
Familie: -

Karakter: Mysterieus, hij is charmant, maar verbergt een groot geheim / plan. Micus is erg geduldig, heeft veel over voor zijn dierbaren en kan heel lief zijn.
Opmerkelijkheden: Micus heeft als kracht: onzichtbaarheid. Micus is erg populair bij de meisjes, maar wonderbaarlijk genoeg is hij al eeuwen single, zit daar een verhaal achter?Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Idol
Snuffelaar
avatar

Aantal berichten : 21
Registratiedatum : 22-02-10
Leeftijd : 26

BerichtOnderwerp: Re: Personages   vr maa 12, 2010 5:39 pmNaam: Shiro Tsukiyomi
Ras: Mutant
Geslacht: Man
Leeftijd: 19

Lengte: 1.84
Lichaamsbouw:
Kleur haar: Zwart
Kleur ogen: Donker grijs/blauw
Kleding: Hij draagt vrijwel altijd een donkere broek en donkere schoenen een blouse en altijd een donkere zwarte lange jas erover. Ook heeft hij een oorbel van een kruis in zijn rechteroor en een kruis aan zijn ketting hangen. die draagt hij ook vrijwel altijd.

Status: leerling van firmitas
Partner: -
Familie: Niet meer

Karakter: Gesloten, hij is wat alternatief en niet bepaald geliefd. Hij voeld zich niet snel thuis bij anderen en heeft er geen moeite mee misbruik van ze te maken, mutant of geen mutant, je moet jezelf nu eenmaal op de eerste plek zetten is zijn motto. Eigenlijk is hij hier ook niet op zijn gemak aangezien zijn gave hier wat beperkt getraint word zo ziet hij zelf. daarom verdwijnt hij vaak om zelf te trainen, hij gebruikt altijd een andere smoes en is nog nooit betrapt.
Achtergrond: ooit had hij een vader een moeder drie oudere broers en drie jongere zussen. Zijn vader en moeder waren mutanten en hij en zijn broers en zussen dus ook. op een dag kwamen er mensen hen halen. zijn ouders beschermde hen hij en de andere moesten vluchten. dit deden ze. hun ouders stierven toen ze hen beschermde. Zijn oudere broers vonden firmitas en brachten hen daarheen. Shiro was anders dan hen. hij liep weg van de school zijn zussen gingen achter hem aan om hem terug te halen ze werden gevangen voor zijn ogen en hij kon er niet optijd bijkomen. zijn zussen verdwenen. en woest keerde hij terug hij was woedend op zijn broers dat ze dat hadden toegestaan en ontwikkelde zo naast de ilusies die hij kon maken een nieuwe gave hypnose. daarmee destijds nog onbewust stuurde hij zijn broers achter zijn zussen aan. het was niet expres dus hij werd vergeven door firmitas en ze zouden er niet meer over spreken. zijn broers en zussen waren verloren maar hij had er geen spijt van.

Opmerkelijkheden: Hij is in staat Illusies op te wekken en anderen onder hypnose te brengen. Hij heeft dit al vaker gebruikt dan hij verteld, maar door deze gave weet hij ook zijn herrineringen en gedachtes stil te houden voor anderen waardoor ze niet gehoord kunnen worden zonder zijn toestemming. dit werk over het algemeen altijd, maar hij is nog jong dus af en toe glipt er wel eens wat langs.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Suki
Spelleider
avatar

Aantal berichten : 213
Registratiedatum : 22-02-10
Leeftijd : 26
Woonplaats : Texel, Nederland

BerichtOnderwerp: Re: Personages   vr maa 12, 2010 5:48 pm

WAARSCHUWING: Er zijn nu 11 leerlingen en eigenlijk mogen er maar 10 in één klas.

Dus vanaf nu; een oudere leerling aanmaken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Becca.
Beginner
avatar

Aantal berichten : 51
Registratiedatum : 22-02-10

BerichtOnderwerp: Re: Personages   vr maa 12, 2010 7:12 pm


Naam: Red Kikosi (=kracht)
Ras: Mutant
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: Twintig

Lengte: 1.75
Lichaamsbouw: Slank, vrouwelijk.
Kleur haar: Rood
Kleur ogen: lichtbruin
Kleding: Meestal turkoois, redelijk apart, veel kralen.

Status: Geirriteerd.
Partner: -
Familie: -

Karakter: Red is redelijk snel kattig en houdt graag aftand van anderen. Ze neemt nooit iets van iemand aan zonder dat ze het ziet.
Opmerkelijkheden: Haar kracht is kracht. Ze is ongelofelijk sterk, wat een vreemde kracht is voor een meisje. (hoe vaak kun je het woord kracht in een zin zetten zeg.)

edit; en ze zit natuurlijk in de hogere klas.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Suki
Spelleider
avatar

Aantal berichten : 213
Registratiedatum : 22-02-10
Leeftijd : 26
Woonplaats : Texel, Nederland

BerichtOnderwerp: Re: Personages   vr maa 12, 2010 7:15 pm

XD Haha.

Ik vind haar echt leuk <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hope
Admin
avatar

Aantal berichten : 286
Registratiedatum : 21-02-10
Leeftijd : 30
Woonplaats : Hasselt, Belgie

BerichtOnderwerp: Re: Personages   vr maa 12, 2010 7:22 pm

Maar Micus is van Winter Twisted Evil

hahaha ben nogal hebberig ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://mysticarpg.actieforum.com
Suki
Spelleider
avatar

Aantal berichten : 213
Registratiedatum : 22-02-10
Leeftijd : 26
Woonplaats : Texel, Nederland

BerichtOnderwerp: Re: Personages   vr maa 12, 2010 7:32 pm

Hahaha, je weet maar nooit XD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Becca.
Beginner
avatar

Aantal berichten : 51
Registratiedatum : 22-02-10

BerichtOnderwerp: Re: Personages   vr maa 12, 2010 7:39 pm


Naam: Maono Wakati. (zicht op de tijd)
Ras: Mutant
Geslacht: Mannelijk.
Leeftijd: Twintig

Lengte: 1.83
Lichaamsbouw: Normaal maar niet echt zichtbaar.
Kleur haar: Bruin
Kleur ogen: Zwart
Kleding: Hij loopt in een cloak, zijn kap altijd over zijn hoofd zodat zijn gezicht in de schaduw valt.

Status: Obsereverend
Partner: -
Familie: -

Karakter: Maono is rustig en kijkt graag naar alles wat er om hem heen gebeurt. Hij is van nature wat achterdochtig.
Opmerkelijkheden: Hij kan de tijd vertragen en versnellen.

Hij zit natuurlijk in de hogere klas. Heb hem meteen even aangemaakt, voor meer hogere klassers en ik merk dat ik me in deze RPG minder met Kamenný kan binden dan vroeger. Ik zal minder met haar posten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Suki
Spelleider
avatar

Aantal berichten : 213
Registratiedatum : 22-02-10
Leeftijd : 26
Woonplaats : Texel, Nederland

BerichtOnderwerp: Re: Personages   vr maa 12, 2010 7:47 pm

Ik kan me ook minder binden met deze Leelie, Micus gaat me veel beter af. Al gebruik ik Leelie gewoon om dingen aan te kondigen zeg maar.

Ook een toffe karakter die Maono.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Becca.
Beginner
avatar

Aantal berichten : 51
Registratiedatum : 22-02-10

BerichtOnderwerp: Re: Personages   vr maa 12, 2010 8:00 pm

komt omdat deze mutantenschool een heel andere sfeer heeft.

edit; thanks. heb net gepost met alledrie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Suki
Spelleider
avatar

Aantal berichten : 213
Registratiedatum : 22-02-10
Leeftijd : 26
Woonplaats : Texel, Nederland

BerichtOnderwerp: Re: Personages   vr maa 12, 2010 8:29 pm

Ja, precies. Leeelie en Glitter passen er niet echt in.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hope
Admin
avatar

Aantal berichten : 286
Registratiedatum : 21-02-10
Leeftijd : 30
Woonplaats : Hasselt, Belgie

BerichtOnderwerp: Re: Personages   vr maa 12, 2010 11:53 pm

Dat is altijd met rpg's denk ik, ondanks dat het hetzelfde onderwerp het zal altijd anders lopen Smile

Leelie en Glitter vind ik wel iets hebben though
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://mysticarpg.actieforum.com
Yume
Beginner
avatar

Aantal berichten : 46
Registratiedatum : 10-07-10
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Personages   zo jul 11, 2010 4:30 pmNaam: Stefanie Fallerae
Ras: Mutant
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 17, jaar

Lengte: 1.79
Lichaamsbouw: Lange armen en benen, slank postuur.
Kleur haar: Bruin
Kleur ogen: Rood/Roze
Kleding: Zie; Afbeelding

Status: Normaal
Partner: Geen
Familie: Haar moeder hield het leven vol totdat Stefanie geboren was. Haar vader, wou er zijn voor haar moeder, ook al reisde hij veel voor zijn baan. Maar toen haar moeder erachter kwam dat haar vader overal in zowat alle landen liefjes had, liet ze zich vergiftigen door de butler, twee uur nadat Stefanie was geboren. Verder enig kind zonder tantes of ooms, laat staan nichten en neven.

Opmerkelijkheden: Ze heeft twee gezichten. Ze is dus óf het een, óf het ander. Meestal heeft ze 'gezicht 1'. Die is hard, scherp, als een schild. Niemand mag weten dat onder die lagen van steen een zwak, mislukt meisje zit, zoals ze het zelf beschrijft. 'Gezicht 2' komt alleen voor als ze diep geraakt is door iets. Maar dan ook héél diep.

Mijdt spiegels (men zegt vanwege haar ogen). Verplaats zich vaak over het hele terrein. Praat niet graag, is vaak stil, maar als ze wat zegt is ze meestal - gezicht 1 - een pure bitch, haha.

Karakter:
GEZICHT 1
Doorzettend, sterk, een ongekende intelligentie. Gemeen, ongevoelig, sluw en abnormaal snel.
GEZICHT 2
Verliefdachtig, lief, troostend en gevoelig. Emotioneel een wrak, denkt alleen aan zichzelf, pessimistisch.

Achtergrond: Onbekend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emena
Gigant
avatar

Aantal berichten : 862
Registratiedatum : 22-02-10
Leeftijd : 26
Woonplaats : Best, Nederland

BerichtOnderwerp: Re: Personages   za jan 08, 2011 4:29 am

is het toegestaan nog met een nieuw personage te komen? toen de rpg begon had ik geen idee, maar er is me net iets te binnen geschoten...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://mythica.actieforum.com/
Yume
Beginner
avatar

Aantal berichten : 46
Registratiedatum : 10-07-10
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Personages   di feb 15, 2011 10:27 pm

ik hoop het wel want ik wil ook nog mee doen ;P
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Neytiri
Snuffelaar
avatar

Aantal berichten : 15
Registratiedatum : 04-03-11
Leeftijd : 30

BerichtOnderwerp: Re: Personages   vr maa 04, 2011 10:25 pm

Kan ik hier ook nog meedoen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Personages   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Personages
Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Lopende RPG's :: Firmitas; school der mutanten-
Ga naar: